Diners Club Standardna

S kartico Diners Club do brezplačne vinjete.

V Diners Clubu smo vedno pripravljeni navadne stvari spremeniti v posebne, vsakdanje trenutke pa v spomine. Vemo, da je treba sanjati na veliko, da je življenje včasih izziv in da je največja spretnost to uskladiti.

Dobrodošli v klubu privilegijev.
Temu boste vedno pripadali.

S kartico Diners Club do brezplačne vinjete.

Od 3. 12. 2018 do 15. 1. 2019 opravite najmanj en nakup v vrednosti 19 EUR ali več s kartico Diners Club doma, v tujini ali na spletu in takoj se boste uvrstili v boben za sodelovanje v nagradni igri, v kateri bomo podelili 19 vinjet za leto 2019. Bolj ko boste zvesti kartici Diners Club, večje so vaše možnosti za nagrado, zato imejte kartico Diners Club vedno pri roki in jo uporabite pri vsakem svojem nakupu.

Vinjeta na obroke s kartico Diners Club.

Vinjeto kupite na enem od prodajnih mest v Sloveniji in jo v celoti plačate z vašo kartico Diners Club. Po nakupu imate na voljo tri dni časa, da na spletni strani www.dcstore.si izpolnite obrazec z zahtevo za prenos plačila vinjete na obročno odplačevanje. V obrazcu navedite, v koliko obrokih želite plačati vinjeto.

Srečno vožnjo in veliko lepih doživetij v letu 2019!

Še nimate kartice Diners Club?

Naročite kartico, opravite nakup in sodelujte v žrebu za letno vinjeto.

S klikom na Prijava potrjujem verodostojnost navedenih podatkov in se strinjam, da mi podjetje Erste Card d. o. o. na navedeni naslov pošlje neaktivirano osebno kartico Diners Club. Po prejemu ponudbe za članstvo se bom sam/a odločil/a ali bom le-to izpolnil/a in dostavil/a dodatno dokumentacijo. Hkrati soglašam, da Erste Card d.o.o. osebne podatke s te prijavnice obdeluje za namen priprave ponudbe za plačilno kartico Diners Club. Hkrati se izrecno strinjam, da podjetje Erste Card d.o.o. z menoj vzpostavi stik na navedeni telefonski številki oziroma elektronskem naslovu.

Žrebanje bo 18. 1. 2019.
Pravila nagradne igre preverite na www.dinersclub.si.