Diners Club Sviz

Kartica Diners Club Sviz

Vpišite vaše podatke, pridobite neobvezujočo ponudbo za kartico Diners Club Sviz z enoletno brezplačno članarino ter prejmite darilni bon Spar ali dm v vrednosti 20 EUR.

S klikom na Pošlji soglašam, da Erste Card d.o.o. moje zgornje osebne podatke obdeluje z namenom, da z menoj vzpostavi stik na navedeni telefonski številki oziroma elektronskem naslovu in mi posreduje ponudbo za kartico Diners Club Sviz.

NE ZAPRAVLJAJTE SVOJEGA ŽIVLJENJA. IZKORISTITE GA IN SI PRIVOŠČITE VEČ. TO SI ZASLUŽITE VI IN VAŠI NAJDRAŽJI.

S kartico Diners Club Sviz je to enostavno.

Kartico Diners Club Sviz in dostop do številnih ugodnosti dobite z včlanitvijo v Diners Club, kjer vam v prvem letu ne bo treba plačati članarine*, hkrati pa prejmete še darilni bon** Spar ali dm v vrednosti 20 EUR.

Vinjeta na obroke s kartico Diners Club.

Postopek je povsem preprost in je podoben nakupu v spletni trgovini. Vinjeto ali IJPP vozovnico kupite na enem od prodajnih mest v Sloveniji in jo v celoti plačate z vašo kartico Diners Club.

Več informacij

S kartico Diners Club so vaše želje kljub zaostritvi kreditiranja lahko uresničljive.

10 prednosti kartice Diners Club Sviz:

1. Plačila na obroke doma, na spletu in po svetu.
2. Večja prilagodljivost pri odobritvi limitov.
3. Dva ločena limita. Limit za enkratna plačila in limit za obročne nakupe.
4. Odplačani obroki sproščajo odobreni obročni limit. Oba limita uporabljate med seboj neodvisno.
5. Darilni bon** Spar ali dm v vrednosti 20 EUR.
6. Brezplačna uporaba Online storitev.
7. Prost vstop v več kot 1000 letaliških salonov po svetu.
8. D-Torek, dan z največ popusti Diners Cluba.
9. Nagradni program Diners Club vam omogača 365 dni prihrankov.
10. Brez menjave banke.

Nove ugodnosti za člane Diners Club SVIZ.

Preverite dodatne ugodnosti, ki jih boste lahko že jeseni deležni ob nakupu z vašo člansko plačilno kartico Diners Club SVIZ. Za vas smo se potrudili, da boste svoj poklic lahko opravljali lahkih nog, urejeni, organizirani, spočiti in to ugodneje.

Preverite ugodnosti

Vedno ob strani z nakupi na obroke.

Ne glede na to, ali proslavljate obletnico poroke staršev ali s prijatelji ob zori naročate koktajle – stroške za novo kolo, gospodinjski aparat, darila, plačilo v restavraciji in novo srajco lahko razdelite na obroke, po potrebi tudi na do 36 obrokov. Obroke lahko koristite tudi v tujini. Olajšamo življenje, če smo brez skrbi. Vsak trenutek je priložnost za praznovanje. Več o tem...

Pridružite se nam!

Za nakupovanje, ki je več od zapravljanja.

Zato, ker vam gneče ob koncu tedna v nakupovalnih centrih včasih povzročajo glavobol. Zato, ker imate radi vrhunske blagovne znamke. In zato, ker znate prepoznati dobro priložnost, kadar jo vidite. Točno tako kot mi. Izkoristite stalne ugodnosti, D-TOREK in kopico partnerskih popustov, ki jih pripravljamo vsak mesec. Več o tem...

Pridružite se nam!

Za potovanja, ki so več od gibanja.

Kadar želite uživati na dopustu brez nenehnih preračunavanj. Celo takrat, ko zamudite polet, ker ste se preveč dobro zabavali. Počakajte udobno na let in popijte pijačo v enem izmed več kot 800 ekskluzivnih letaliških salonov po vsem svetu. Sprostite se in uživajte, ker vam bo vsako novo potovanje odkrilo nove razloge za pripadnost. Več o tem...

Pridružite se nam!