Nakup na obroke v Sloveniji

Kako lahko na svoji kartici vklopite storitev Nakup na obroke? 

Če ste izpolnili obrazec za aktiviranje storitve Nakup na obroke, ki ste ga prejeli po pošti skupaj z novo kartico Diners Club, lahko pričakujete kreditno pogodbo za storitev Nakup na obroke. Poslali vam bomo dva izvoda. Enega boste podpisanega vrnili v povratni kuverti, drugi ostane vam. Kreditna pogodba bo vsebovala tudi znesek odobrene porabe, namenjene nakupom na obroke.

Za obstoječe člane

V kolikor že imate kartico Diners Club in še niste predložili obrazca za aktiviranje storitve Nakup na obroke, lahko to storite zdaj:

Za dodatna pojasnila in pomoč nas lahko pokličete na številko 01/5617 800.

Za nove člane

V kolikor še nimate kartice Diners Club, jo lahko pridobite tukaj.

Ohranjamo tisto, kar vam, imetnikom kartice Diners Club, najbolj ugaja. 

Nakupi na obroke vam v teh turbulentnih časih omogočajo, da si lahko privoščite vse tisto, kar si želite in potrebujete. Vaša kartica Diners Club vam ponuja možnost nakupe na obroke in tako razbremenitev vaših finančnih obveznosti na manjše zneske. Število obrokov je odvisno od prodajnega mesta; navadno omogočajo nakupe do 12 obrokov. 

Ker pa se zavedamo, da je 12 obrokov marsikdaj premalo, vam ponujamo storitev plačila do 36 obrokov. Prepričani smo, da vam bo to koristilo in vam olajšalo nakup v različnih življenjskih okoliščinah – pri nakupu zabavne elektronike, gospodinjskih aparatov, koles, pohištva in podobnega. Nakup na do 36 obrokov je mogoč na prodajnih mestih, ki so označena s posebno nalepko.

Nakupi na obroke z vašo kartico Diners Club so prijazni in hitri, ker ne potrebujete dodatne dokumentacije, samo kartico in podpis. Poleg tega imate posebni obročni limit, tako da lahko še vedno normalno uporabljate kartico. 

Nakup na obroke s kartico Diners Club ponuja večina največjih trgovcev (tehnično blago, pohištvo, turistične agencije idr.). Prodajna mesta, na katerih je mogoče s kartico Diners Club kupovati na obroke, so poleg nalepke z logotipom Diners Club International navadno označena še z dodatno nalepko: Plačilo na obroke ali Plačilo na 36 obrokov. Seznam prodajnih mest lahko najdete tukaj.

Edini dodatni strošek, ki ga plačate pri nakupu od 2 do 12 obrokov, je strošek obroka v višini 1,00 EUR/obrok. Pri nakupih na 13 do 36 obrokov pa se poleg stroška obroka obračuna še strošek odobritve črpanja v skladu z veljavnim cenikom.