Nagradni program Diners Club

Nagradni program Diners Club vam omogoča 365 dni prihrankov!

Tako lahko prihranite tudi več kot 900€ na leto. Oglejte si primer prihranka.

Katere ugodnosti so na voljo?

Veliko zanimivih in uporabnih ugodnosti za vsak dan in tudi posebne priložnosti iz poslovalnic Baby Center, SPORTINA, Tom Tailor, Zlatarna Celje, L'ocittane in mnoge druge.

Vse nagrade si lahko ogledate prek spletnega kataloga, listajočega e-kataloga ali preko mobilnega portala.

Še naš namig; boni Nagradnega programa Diners Club omogočajo seštevanje popustov; preprosto naročite bon, plačajte ga s popustom in ga nato na prodajnem mestu unovčite v času razprodaj ali popustov.

Pomembno: nagradne točke veljajo 3 leta. Mnogim med vami bodo kmalu zapadle, zato ne pozabite naročiti nagrad, ugodnosti in prihrankov, ki vam pripadajo.

Kako lahko naročim nagrado?

1. Spletni katalog
Do nagrad v spletnem katalogu dostopate z On-line storitvami. V zavihku Nagradni program spremljajte število razpoložljivih nagradnih točk in vstopajte v spletni katalog. Nagrade lahko takoj zložite v spletno košarico – udobno in hitro z enim klikom. 

2. E-pošta
Nagrado lahko naročite tudi po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., z natančno navedbo kode nagrade in števila naročenih nagrad. Pripišite svoje ime in priimek, naslov in davčno številko. Število zbranih nagradnih točk najdete vsakokrat na svojem mesečnem računu in ob prijavi v On-line storitve ter ob vstopu v spletni katalog.

3. Obrazec za naročilo nagrade v tiskanem katalogu Nagradnega programa Diners Club 
Izpolnjen obrazec za naročilo nagrade, ki ga najdete na strani 71, pošljite na naš naslov: Erste Card, d. o. o. (Oddelek nagradni program), Dunajska c. 129, 1000 Ljubljana. Kupon za nagrado, bon, darilno kartico ali praktično nagrado vam bomo poslali na vaš naslov.

4. Mobilni portal
Vstopite v mobilni portal m.dinersclub.si in že lahko naročite mobilni bon ali kupon. Prejeli ga boste takoj, na mestu in v času nakupa, na zaslon telefona in v obliki SMS-ja. V mobilni portal vstopate z enakim geslom in uporabniškim imenom kot v On-line storitve, nato sledite drugim navodilom in že boste prejeli vašo nagrado. Tako preprosto.

Nagrado lahko prevzamete tudi osebno v poslovalnici od ponedeljka do petka od 9 do 17 ure - če ste jo naročili do 16 ure.  

Kdo lahko naroči nagrado?

Vsi zvesti člani Diners Cluba, ki uporabljate kartico in v roku plačila poravnate svoje račune. Vam dodelimo nagradne točke, ker cenimo vašo zvestobo.

Vaša kartica Diners Cluba vam omogoča zbiranje nagradnih točk ob vsakem nakupu, opravljenem doma in v tujini. Več informacij lahko preberete na povezavi Splošna pravila Nagradnega programa Diners Club. Število nagradnih točk si lahko ogledate v On-line storitvah, ob prijavi v spletni katalog ali na svojem mesečnem računu.

Popestrite svoje življenje in naročite svojo najljubšo nagrado že danes.

Imate vprašanje, potrebujete pomoč? Vedno smo vam na voljo na telefonski številki 01 561 7930 in elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.