Izberi svojo kartico! - ČPČ (3)

2000 EUR za vašo zvestobo.


Priporočite kartico Diners Club!

Letošnje počitnice so za vas lahko brezplačne.

V Diners Clubu redno nagrajujemo zvestobo svojih članov z zanimivo ponudbo, ki omogoča posebna doživetja in izpolnitev marsikatere želje. Tokrat vam za vašo zvestobo podarjamo 2000 evrov.

Vaši bodo le z nekaj vašega sodelovanja in kančkom sreče. Vse, kar morate storiti, je, da do 17. 6. 2019 priporočite novega člana Diners Cluba. Po aktivaciji njegove kartice bosta v žrebanju sodelovala oba, toda vsak zase. Izžrebancu bomo poravnali račun na njegovi kartici Diners Club v vrednosti 2000 evrov. Novi član pa prejme enoletno brezplačno članarino*.

Priporočite novega člana

In še namig.

Privoščite številne prednosti Diners Cluba tudi svojim najbližjim, prijateljem in znancem ter si s tem zagotovite možnost, da bodo vaše letošnje počitnice brezplačne in res nepozabne. Seveda pa boste lahko darilo porabili tudi za druge nakupe, s katerimi boste razvajali sebe in razveselili druge.

Torej, bi imeli 2000 evrov? :)

Priporočite novega člana

 1. Podatki priporočitelja
 2. Ime in priimek
  Prosimo vnesite ime in priimek.
 3. Zadnje štiri številke na kartici
  Prosimo, vnesite zadnje štiri številke.
 1. Podatki priporočene osebe
 2. Ime
  Prosimo vnesite ime.
 3. Priimek
  Prosimo vnesite priimek.
 4. Elektronski naslov
  Niste vnesli elektronskega naslova ali pa je napačen.
 5. Telefon
  Prosimo vnesite vašo telefonsko številko.
 6. Priporočena oseba s klikom na gumb Priporočite kartico potrjujem verodostojnost navedenih podatkov in se strinjam, da podjetje Erste Card, d. o. o., z menoj vzpostavi stik prek navedenih kontaktnih podatkov z namenom posredovanja pojasnil o ponudbi Erste Carda.