Živijo!

Uresničite svoje želje.

Ne čakajte na jutri, označite svoj status in naročite svojo kartico Diners Club že danes.
Pridružite več kot 68.500 zadovoljnim imetnikom tudi vi!

 1. Prosimo označite svoj status.
  Prosimo izberite.
 1. Izberite kartico.
 2. Diners Club Klasična
  Klasična kartica Diners Club je kartica z odloženim plačilom, ki temelji na bogati tradiciji prve plačilne kartice na svetu. Omogoča nakupe na obroke, in sicer na do 24 v Sloveniji in do 12 v tujini, prost vstop v več kot 600 letaliških salonov za aktivne člane, bogat nagradni program, popuste na prodajnih mestih, SMS-obveščanje, brezplačne On-line storitve in še veliko drugega.
 3. Diners Club Style
  Plačilna kartica je posebej prilagojena vsem, ki radi uživate in imate izbran okus. Ob standardnih ugodnostih (nakupi na obroke, popusti na prodajnih mestih, nagradni program ...) pa omogoča tudi neposredne popuste pri več kot 50 izbranih partnerjih.
 4. Diners Club ZDUS
  Plačilna kartica je posebej prilagojena upokojencem in ob standardnih ugodnostih (nakupi na obroke, popusti na prodajnih mestih, nagradni program ...) omogoča tudi neposredne ugodnosti za upokojence v Optiki Sentina, Thermani Laško in Hotelu Delfin. Z vsakim nakupom, ki ga opravite s to kartico, pomagate svojemu društvu. Delež sredstev od vsakega nakupa namreč podjetje Erste Card, d. o. o., donira društvom upokojencev.
 5. Diners Club StartUp
  Plačilna kartica je posebej prilagojena mladim, starim od 18 do 30 let. Takoj se začne z limitom 50 EUR ne glede na višino prihodka, ki ga imetnik prejema. Za lažji začetek podarimo tudi 3000 nagradnih točk, s katerimi lahko takoj po aktivaciji kartice stopite v svet prihrankov iz bogatega nagradnega programa Diners Cluba.
 1. Vnesite vaše podatke.
 2. Ime
  Prosimo vnesite ime.
 3. Priimek
  Prosimo vnesite priimek.
 4. Elektronski naslov
  Niste vnesli elektronskega naslova ali pa je napačen.
 5. Telefon
  Prosimo vnesite vašo telefonsko številko.
 6. S klikom na Pošlji soglašam, da Erste Card d. o. o. navedene podatke obdeluje z namenom posredovanja ponudbe za kartico Diners Club in s tem namenom z menoj vzpostavi stik na navedeni telefonski številki oziroma elektronskem naslovu.

VČLANITE SE.
VESELITE SE.
PRIPADAJTE.

Nagradite se s kartico Diners Club, ki prav vsak vaš nakup spremeni v edinstveno izkušnjo. 

Odkrivajte  pestro ponudbo več kot 30 milijonov prodajnih mest v 185 državah. Uživajte v številnih privilegijih, ki vam jih nudi le kartica Diners Club.   

Pridružite se nam danes.

 1. Podatki priporočitelja
 2. Ime in priimek
  Prosimo vnesite ime in priimek.
 3. Zadnje štiri številke na kartici
  Prosimo, vnesite zadnje štiri številke.
 1. Podatki priporočene osebe
 2. Ime
  Prosimo vnesite ime.
 3. Priimek
  Prosimo vnesite priimek.
 4. Elektronski naslov
  Niste vnesli elektronskega naslova ali pa je napačen.
 5. Telefon
  Prosimo vnesite vašo telefonsko številko.
 6. Priporočena oseba s klikom na gumb Priporočite kartico potrjujem verodostojnost navedenih podatkov in se strinjam, da podjetje Erste Card, d. o. o., z menoj vzpostavi stik prek navedenih kontaktnih podatkov z namenom posredovanja pojasnil o ponudbi Erste Carda.